Over ons

Autobedrijf Ron Plomp is een familiebedrijf en echte buurtgarage. Al ruim 24 jaar besteedt ons enthousiaste team veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen ons autobedrijf te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

xXmyTOI5JnfRXaNFu4fKDzAmimegMCzwfiYmJbm4.jpeg

Het team van Autobedrijf Ron Plomp
Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die al langere tijd voor ons bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor kennen wij onze klanten en kennen zij ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Als klant bent u dan ook geen nummer maar een persoon.

Al 20 jaar gespecialiseerd in de in- en verkoop
Autobedrijf Ron Plomp is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge occasions met BOVAG garantie. Zo leveren wij u ten alle tijde een veilige en betrouwbare occasion. Heeft u ergens een mooie occasion gezien en heeft u hulp nodig met de inkoop? Neem contact met ons op en wij ontzorgen u volledig. Wij zijn sterk in elk merk en staan bekend om onze persoonlijke en betrouwbare benadering.

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.